سخن روز /
هدف و ظرفیت های قانونی

در بحث مربوط به توانمندی ها:

 

شبکه تعاونی های روستایی و کشاورزی استان مازندران با داشتن توانمندی ها و ظرفیت های در اختیار بشرح ذیل در اقصی نقاط مازندران و در راستای سیاست های وزارت و سازمان متبوع به منظور ارائه خدمات بهینه و مطلوب به اعضای تعاونی های روستایی و کشاورزی گام برداشته که اثراث چشمگیر و مثمرثمری در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، افزایش تولید و ارتقا سهم تعاون در اقتصاد ملی، حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و علی الخصوص تنظیم بازارداشته و دارد.

1)      نیروی کار:

بکارگیری نیروی کار در شبکه تعاونی ها در جهت اشتغال و بمنظور ارائه خدمات به اعضای تعاونی ها که حقوق و مزایای آن ها از محل منابع مالی تعاونی های متبوع ( بخش غیر دولتی ) پرداخت می گردد.

2 ) ظرفیت انباری:

شبکه با داشتن ظرفیت انباری  155 هزارتن در اقصی نقاط روستاها و شهرها در امر ذخیره سازی، نگهداری و خرید و فروش محصولات کشاورزی، کود و سموم شیمیایی، بعضاً مواد مصرفی به تفکیک انجام می دهد که می تواند در مواقع ضروری در راستای سیاست های دولت در جهت اجرای اهداف پدافند غیرعامل نیز نقش مثمرثمری ایفا نماید.

3 ) تعداد 286 فروشگاه مصرف جهت عرضه و توزیع ارزاق، کالاهای مصرفی و معیشتی روستاییان( بزرگ ترین زنجیره خرده فروشی استان )

4 ) تعداد 343 جایگاه مواد سوختی ( بنزین، گاز، نفت سفید، نفت گاز) و تامین و توزیع سوخت مورد نیاز بخش کشاورزی و مصرف خانگی کشاورزان مناطق روستایی حوزه عمل تعاونی متبوع آن ها.

5 ) کارخانجات صنایع تبدیلی از قبیل خوراک دام، تولید کنسانتره، تولید روغن، نوشابه بدون گاز، شربت، شالیکوبی، بوجاری محصولات کشاورزی، تولید گوشت قرمز، مرغ ( مرغ لاین 47 درصد و مرغ مادرگوشتی 32درصد تولید کشور ) و تخم مرغ .

6 ) سردخانه جهت نگهداری بلند مدت محصولات کشاورزی .

7 ) تعداد 71 واحد اعتباری زیر مجموعه تعاونی ها جهت ارائه تسهیلات به اعضا و سپرده گذاران آن.

8 ) تعداد 98 غرف عرضه محصولات کشاورزی جهت حمایت از تولیدکننده و مصرف کنندگان به منظور کوتاه نمودن دست دلالان و واسطه ها.

تاریخ به روز رسانی:
2018/11/15
تعداد بازدید:
1563
Powered by DorsaPortal